Automatske rampe, potapajući stubići i daljinsko otvaranje kapije

Klizna kapija
Klizna kapija 1
Automatske rampe
Potapajuci stubovi

MOTORI ZA KLIZNE KAPIJE

Za klizne kapije postoje više tipova reduktorskih, samozaključavajućih elektromehaničkih motora. Prenos je izveden pomoću zupčanika i zupčaste letve. Vrsta ugrađenog motora zavisi od težine kapije i intenziteta upotrebe.

MOTORI ZA KRILNE KAPIJE

Za krilne kapije dizajnirani su razni tipovi elektro-mehaničkih motora, koji mogu da zadovolje sve dimenzije kapija. Vrsta ugrađenog motora zavisi od raspona i težine krila, intenziteta upotrebe kao i od mogućnosti postavljanja. Idealni su za rezidentne objekte, stambene zgrade i poslovne objekte.

AUTOMATSKE RAMPE

Na ulazima gde ulazi i izlazi veći broj vozila, najbolje rešenje za kontrolu pristupa su automatske  rampe. Za zaštitu parking prostora postoji više automatskih sistema kao što su: rampe, automatski lanac i automatski stubić. Ovi sistemi su pogodni za gradska parkirališta, individualna parking mesta, stambene i industrijske objekte, gradske trgove.

POTAPAJUĆI STUBOVI

Potapajući stubovi su namenjeni za nadzor i kontrolu prometa u urbanim sredinama i za kontrolu ulaza u objekte posebne namene kao što su vojni objekti, vladini objekti, ambasade, banke itd…

U nefunkcionalnom položaju uranjaju u podlogu omogućavajuci prolaz dok su u suprotnom podignuti i sprečavaju prolaz. Poseduju veliku čvrstoću i otpornost na udar vozila. Mogu se automatizovati i kontrolisati ručnim i daljinskim komandama.